Povestea

arrow-down

Mucca e o văcuță.

Am căutat un nume pentru ea și am dat de Mucca. Am vrut un logo coolish și a ieșit Mucca cu ochelari de soare. Am vrut să ne axăm pe producție publicitară și ne-am dat seama că ne place maxim diversitatea. Ne place și complexitatea pentru că ne pune mintea la contribuție, ne place frumosul pentru că ne face să zâmbim, ne place calitatea pentru că ne lasă să ne vedem de treabă și nu ne întoarce din drum, ne place munca în echipă dar și rolul de one man show. Ca să sumarizăm, Mucca este agenție de publicitate full service care se ocupă de implementarea proiectelor ce țin de producția publicitară.

Cum? Unde? Ce fel de proiecte?

Am menționat că ne place și eficiența? Te lămurim mult mai rapid verbal decat în scris.

Sună-ne!

Servicii

Depindem constant de munca altor oameni astfel că suntem conștienți că și clienții noștri se bazează pe noi în fiecare moment. De aceea livrăm mereu la timp, de fiecare dată mai bine și întotdeauna conform cu așteptările clienților noștri.

Playfully Committed

Știm însă cu toții că imprevizibilul se poate juca cu planurile noastre. Intrăm și noi în joc cu experiența și resursele pe care le avem și ne bucurăm de rezultat. De fiecare dată.

Te ajutăm cu definirea specificațiilor tehnice și cu experiența celor mai buni furnizori din piață.

1 green-circle grey-line
2 green-circle grey-line

Oferim soluții integrate care te ajută mai ales atunci când procesul de producție este unul fragmentat.

Propunem bugete bine detaliate și argumentate.

3 green-circle grey-line
4 green-circle grey-line

Livrăm mereu la timp. De fapt mai repede, ca să stăm linistiți că ți-ai luat o grijă de pe cap.

Eficientizăm costurile evitând risipa de materiale.

5 blue-circle

Materiale
publicitare și de
vizibilitate

Printuri? Da, digital și offset, indoor și outdoor.
Pe ce materiale printăm? Pe materialul pe care ni-l sugerezi tu sau pe materialul pe care-l considerăm noi mai potrivit pentru proiectul descris de tine. Îți argumentăm alegerea cu detalii tehnice și descrierea limitărilor de producție dacă ele există.
Da, putem face și montajul. Nu doar în București, nu doar în țară, simultan în mai multe locații dacă este necesar.

Livrarea? Tot noi, dacă e în regulă cu tine.

Sisteme expoziționale, standuri? Oh, da! Așteptăm cu nerăbdare brief-ul.

yellow-triangle
green-arrow

Materiale
suport eveniment

Știi momentele alea cu multă adrenalină din preziua evenimentului? Când reiei lista cu materiale și vrei să le bifezi: badge-uri nominale, lanyards, suport badge-uri, badge-uri blanc pentru orice eventualitate, tricouri staff, tricouri promoteri, plăsuțe, SWAG, materiale parteneri, sticker-e, premii, călăreți, vouchere-e, mape de presă… Dacă îți place cu adevărat adrenalina, livrăm totul în ultimul moment. Altfel, o facem relaxat și fără stres și te ajutăm la check. Dacă este ceva în neregulă, avem timp și pentru implementarea unui back-up plan.

Giveaways

Propunem item-uri plecând de la brief-ul tău, ținând cont de culorile de brand, de target și bineînțeles de buget.

Importăm materiale promoționale de catalog, facem simulări, ne ocupăm de personalizare și le livrăm acolo unde ai nevoie de ele.
Mixăm experiența mai multor furnizori astfel încât produsul custom la care te-ai gândit să iasă chiar mai bine decât l-ai vizualizat.

Ambalăm pachete individuale dacă este necesar și le pregătim pentru livrare, pentru ca tu să ai timp suficient pentru celelalte task-uri din to do-ul zilnic.

Vezi cele peste 5000 de produse din catalogul nostru.

Go
green-brackets

Proiecte
speciale

Imaginează-ți că ai 10 jocuri Lego diferite, fiecare cu câteva zeci de piese. Amestecă-le și încearcă să construiești ceva diferit de cele 10 construcții pe care le-ai fi putut realiza înainte de amestecare. Cam așa și cu proiectele speciale. Te provoacă să folosești toată experiența acumulată și toate resursele de care dispui pentru a obține ceva cu totul nou. Da, ne plac mult. Mai ales cele care implică testare și validare.

Event Set Up

Aici intră proiectele pentru care chiar dacă ai avea un back-up plan, fragmentat sau nu, ar fi foarte dificil de pus în practică. Ăsta e motivul pentru care ai nevoie să lucrezi cu oameni în care ai încredere, foarte pricepuți în ceea ce fac, familiarizați cu logistica specifică tipului de proiect pe care îl ai de implementat. Dacă sunt și creativi, te pot ajuta să găsești soluții la care nu te-ai fi gândit, în acele momente în care ai mare nevoie de asta. Păstrează-i aproape. Noi așa facem cu ai noștri.

Creative work and DTP

Lucrăm foarte eficient cu simulările și cu fișierele de print primite de la client. Atunci când nu există, le dezvoltăm noi și ne asigurăm că implementarea viziunii tale pleacă de la o imagine corectă și completă sau că layout-ul pe care îl ai de printat iese exact în culorile din manualul de brand.

This is where you call us!